Összefoglalás

A merXu egy páneurópai B2B piactér, amely a kis- és középvállalkozásokat szolgálja ki, akik nagykereskedelmi árukat szeretnének online vásárolni. A merXu platform lehetővé teszi gyártók, nagykereskedők, vállalkozók és kiskereskedők számára, hogy ipari termékeket, például irodai berendezéseket, világítást, gépeket, vegyi anyagokat és szerszámokat vásároljanak és adjanak el. 

A több mint 3 millió eladásra szánt termékkel a merXu platform több mint tizenötezer vállalatot szolgál ki Közép- és Kelet-Európában, jelenleg Csehországban, Észtországban, Magyarországon, Litvániában, Lengyelországban, Romániában és Szlovákiában működik, és az elkövetkező években Németországban és más országokban is tervezi a terjeszkedést.

Projekt

merXu

Feladatok

merXu PR, Marketing és Social media támogatás

Hozzáadott rétegek

PR
Online Marketing
Közösségi média menedzsment
Kreatív kampánymenedzsment

Háttér

A MerXu a közép- és kelet-európai régió vállalatai közötti kereskedelmet kívánja megkönnyíteni. A platform a vállalatok széles körét támogatja - többek között az elektromos és világítástechnikai, a szerszámok, az építőipar, az ipar és a gépgyártás területén - azzal, hogy átfogó platformot biztosít számukra a B2B online kereskedelemhez nemzeti és nemzetközi szinten. 

Feladat

Az ONION-nak az az izgalmas feladata, hogy segítse ezt az innovatív platformot a magyarországi növekedésben. Kreatív PR és online marketing tevékenységgel támogatjuk a csapatot, hogy a releváns üzenetekkel elérjük a célközönséget. Naponta kommunikálunk az ügyfelekkel az összes közösségi platformon.

To Be or B2B

Több millió termék