Összefoglalás

A RotaChrom kifejlesztette a világ első kereskedelmi forgalomban kapható ipari méretű centrifugális partíciós kromatográfiás (iCPC) technológiai platformját. A technológia jelentősen forradalmasította a tisztítási iparágat azzal, hogy költséghatékony, kereskedelmi méretű kromatográfiás megoldásokat kínál a Partnereknek világszerte. A RotaChrom jelenleg az iparágak széles skálájával dolgozik együtt, beleértve a gyógyszeripari, táplálkozástudományi és botanikai vállalatokat Amerikában, Európában, Kínában és Indiában.

Projekt

RotaChrom Márkafrisíítés & kreatív stratégia

Ügyfél

Global Health Technology

Added layer

Rebranding
PR
Online Marketing
Imázsvideó
Weboldal design

Háttér

A RotaChrom küldetése, hogy iparági szabvány legyen, és újradefiniálja a következő iparágakban tevékenykedő vállalatok elvárásait: gyógyszeripar, kenderipar, gyógynövények és kannabisz, phytopharma, nutraceuticals, élelmiszerek és italok, kozmetikumok és illatanyagok és így tovább.

Megoldás

Balázs kreatív vezetőnknek jutott a megtiszteltetés, hogy újragondolja a logót: Egy globális és tiszta megoldásnak szüksége van egy globálisan érthető és tiszta dizájnra, amely reprezentálja az általuk forradalmasított technológiát.

A rotációs mozgás dinamikus érzést kölcsönöz a gépnek - mely az arculatban is megjelenik.

Feladat

Egy globális és tiszta megoldásnak globálisan érthető és tiszta dizájnra van szüksége, amely képviseli az általuk forradalmasított technológiát.

A rotációs mozgás dinamikus érzést kölcsönöz a gépnek - mely az arculatban is megjelenik.

Tisztított megoldások

Forradalmasított tisztítás