Összefoglalás

Az ART MARKET BUDAPEST, a 2011-ben alapított nemzetközi művészeti vásár egyedülálló művészeti kompozíciót mutat be egy vibráló és izgalmas régióban és Európa egyik kulturálisan legvonzóbb városában, amely hangsúlyozottan jelen van a friss és inspiráló galériáknak és művészeknek, köztük a jövő most feltörekvő csillagainak, és új művészeti inspirációkat helyez a középpontba.

Az 5 kontinens több mint 40 országából érkezett kiállítók és az évente növekvő, több mint 30 ezer nemzetközi látogatót számláló közönség egyértelműen jelzi, hogy a művészvilágban nagy igény mutatkozik erre a művészeti platformra, amely frissességet hoz az európai és globális művészeti életbe.

Projekt

Art Market Budapest branding

Ügyfél

Art Market Budapest

Mit csináltunk

Arculattervezés
Design és imázsépítés
Social Media design
Weboldal design

Feladat

Lehetőségünk volt arra, hogy az Art Market coms csapatával szorosan együttműködve közösen fejlesszük a teljes márkavizualitást, a katalógust, a displayt és a digitális kreatívokat. A COVID-járvány miatt egy új online piacteret is létre kellett hoznunk, amely segítette a kiállítás láthatóságát. 

Inside Art

Az ONION Creative volt felelős a tervezéséért az INSIDE ART konferenciának:

A nemzetközi művészeti konferencia az Art Market Budapest ideje alatt és helyszínén előadásokat és panelbeszélgetéseket tartalmazott, amelyek betekintést nyújtottak a globális művészeti piac trendjeibe és eseményeibe, kiemelkedő nemzetközi művészeti szakemberek részvételével.

Be. More. Contemporary

Inside Art