Összefoglalás

A FabLab Budapest 2021-ben lett 10 éves. A különleges évforduló megünneplésére a csapat egy kicsi, de színes kampányt tervezett, hogy megmutassa, miért nyújtanak többet, mint egy egyszerű tervező- és gyártóműhely, és hogyan járultak hozzá az évek során a hazai kreatíviparhoz.

Egy igazán kreatív, izgalmas ötletekkel teli csapattal dolgozhattunk együtt. A feladatunk az volt, hogy a gondolataikat kreatív tervezéssel és kivitelezéssel támogassuk. Egy olyan évfordulós kreatív kampányelemre volt szükségük, amely minden tervezett csatornán és platformon használható.

Projekt

FabLab 10 születésnapi kampány

Ügyfél

Helyi kisvállalkozások, egyesületek és alapítványok

Hozzáadott rétegek

Születésnapi kreatív elemek
Social media kreatívok
Fotó kampány
Stop Motion Animáció
Születésnapi parti // Tortaevés

I LAB You! 

What is LAB?

A jól bevált márkaidentitás köré dolgoztunk, és egy világos, modern vonást adtunk a logóhoz. A csapat alapgondolatának kommunikálása érdekében új szlogeneket és főcímeket találtunk ki, amelyeket az árucikkeken és az összes releváns közösségi médiaplatformon használhatunk. 

A FabLab már rendelkezett egy tartalmi és kommunikációs tervvel, amelyet további ötletekkel és megvalósítással segítettünk.

I LAB You! 

What is LAB?

Márkaépítés:

Megalkottuk a 10. évfordulós key-visualt és szövegezést, amelyet több kampányelemen is használtunk:

Podcast KV
Social KV
Tote bag designs

Social:

Megalkottuk a közösségi kampány látványtervét, amelyben nemcsak a modern dizájnunkat kezdtük el bemutatni, hanem azokat az embereket is, akik a FabLab történetét alakították.

Leforgattunk egy stop motion animációt, hogy növeljük a közösségi jelenlétet.

Fotó kampány

Márkaépítés:

Megalkottuk a 10. évfordulós key-visualt és szövegezést, amelyet több kampányelemen is használtunk:

Podcast KV
Social KV
Tote bag designs

A VIP születésnapi partin való részvétel:

A feladatunk az volt, hogy jól érezzük magunkat, és mindenkivel jót beszélgessünk mindenről. Nagy sikerrel fogyasztottuk el a Dávid által főzött fantasztikus spagettit. Végül lefényképeztük a születésnapi tortát.

10 years in the making

What is LAB?